s_kBCJub1dwBEL-muZkD
 
Caută

Bucataria mea

Designul interior este mai mult decât alegerea unui strat de vopsea la magazin sau cumpărarea de mobilier potrivit. Designul interior este o formă de artă, o modalitate prin care vă puteți exprima cu spațiul dvs.

Costul renovării casei dvs. poate varia enorm. Când ne-am cumpărat casa, ea nu fusese actualizată de zeci de ani și avea nevoie de multă muncă, dar știam că are potențialul de a fi transformată într-o casă care să poată să se potrivească stilului nostru de viață și să reflecte stilul nostru de design. Știam, de asemenea, că, pentru a realiza această transformare, vom avea nevoie de un buget considerabil.Încă de la început, ne-am dat seama că bucătăria va ocupa o mare parte din bugetul pe care l-am alocat pentru lucrările de renovare. Bucătăria existentă a fost mică, așa că, pentru a crea spațiu suplimentar, am deschis incaperea catre balcon.

Mi se solicită adesea sfaturi pe baza experienței noastre de a face acest lucru - ce am învățat, unde am economisit bani și ce am decis să ne spargem. În postarea de astăzi am colaborat cu Lemndeco pentru a împărtăși câteva informații despre modul în care ne-am alocat bugetul și pentru a arăta cum mi-am amenajat bucătăria cu câteva piese noi.

În primul rând, și cel mai evident, lucrările de construcție în sine au constituit cea mai importantă parte din cost. Am cercetat costul mediu al extensiilor similare înainte de a contacta constructorii pentru ofertele de preț, astfel încât să avem o idee aproximativă la ce să ne așteptăm. Costurile variază semnificativ în funcție de locul în care locuiți, de complexitatea designului, de cantitatea de geamuri și de tipul de materiale utilizate. Trebuie să alocați un buget suplimentar pentru amenajarea internă - pardoseli, unități de bucătărie și electrocasnice, de exemplu.

Accentul nostru a fost pe realizarea unui spațiu deschis și ușor într-un stil minimalist, folosind materiale și modele de bună calitate care să reziste testului timpului. De asemenea, am dorit ca acesta să ofere un nivel ridicat de funcții. Pentru a realiza acest lucru în limita bugetului nostru, am decis să facem cât mai mult din munca internă cât am putut noi înșine. Acest lucru a însemnat că proiectul a durat puțin mai mult, dar ne-a permis să alocăm bani unor elemente de specificații superioare pe care am vrut să le includem.

Bucătăriile sunt scumpe și o opțiune de reducere a costurilor pe care mulți oameni sunt tentați să o aleagă sunt aparatele ieftine. Am vrut să evităm acest lucru și am cumpărat aparate de cea mai bună calitate pe care ni le permiteam. Aproape un an mai târziu, suntem foarte bucuroși că am luat această decizie - aparatele pe care le-am ales sunt cu adevărat parte integrantă a funcționalității spațiului și a plăcerii noastre de acesta.

Podele din lemn natural

Îmi place parchetul din lemn și am știut de la bun început că îl doresc în acest spațiu. Deși unele dintre pardoselile laminate pe care le puteți cumpăra arată incredibil și sunt adesea practic indistincte de aspectul lemnului, personal îmi place felul în care lemnul natural se simte sub picioare. Prețul pardoselilor din lemn natural poate fi de două sau trei ori mai mare decât cel al laminatului. Pentru a compensa o parte din acest cost, am cumpărat lemn brut, neterminat și l-am tratat noi înșine pentru a obține culoarea și finisajul dorit.Costurile forței de muncă

De departe cea mai mare economie pe care am făcut-o a fost făcând noi înșine cea mai mare parte a lucrărilor interne - de la vopsire și decorare până la instalații sanitare, montarea pardoselilor și montarea bucătăriei. Ne-a ocupat aproape tot timpul liber pe mai multe luni, dar a meritat până la urmă.

Iluminat

Iluminatul este un element cheie de design în orice spațiu, dar nu trebuie să fie întotdeauna costisitor. Luminile de declarație pot costa sute de lire sterline, dar în spațiul nostru redus, un abajur simplu din hârtie și o lumină minimalistă din alamă (aleasă pentru a se potrivi cu finisajul robinetului) funcționează perfect. De asemenea, pot fi schimbate cu ușurință la o dată ulterioară, dacă dorim să actualizăm aspectul.