s_kBCJub1dwBEL-muZkD
 

Contact

image001.png

Lemndeco.ro este marca a SC Sport Series srl
cu sediul In Bucuresti, Sector 3


Office: Bd. Lascar Catargiu 56, etajul 2
CUI 41579172  J40/11461/2019
ING Bank RO74INGB0000999909470853

 

     Pentru a lua legatura cu noi va propunem sa ne contactati telefonic la numarul  0727.225.930 sau pe e-mail la  george@lemndeco.ro, sa ne trimiteti cateva detalii despre proiectul dv de amenajare cu eventuale randari sau fotografii disponibile. Studiem si revenim la dv. cu sfaturi sau propuneri de solutii tehnice. Schitam un deviz estimativ, apoi venim pentru masuratori si date tehnice.

    Contactati-ne !

Formular Contact

GDPR

   Conform Regulamentului (UE) nr.679/2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, va informam ca nu stocam nici o informatie despre dv. in scopuri de marketing, nu intentionam sa va contactam pe viitor in alte scopuri scopuri decat despre proiecte de amenajari interioare si ca nu veti fi parte din nici un program de statistici in cadrul companiei. Scopul acestui site este de informare, prezentare si vanzare produse.

   Preturile afisate la produse sunt pentru varianta standard. Modificari, adaptari sau prelucrari suplimentare presupun costuri diferite. Se pot referi la metrul patrat, la bucata sau la Kilogram. Avand in vedere ca profilul nostru este de a lucra personalizat, fara stocuri, fiecare proiect este tratat diferit si de aceea va sfatuim sa ne contactati pentru orice detalii sau intrebari. Puteti avea in vedere ca realizarea devizului o facem in mod gratuit la care adaugam intreaga noastra expertiza de lucru si recomandari acolo unde este necesar. Va oferim suportul in gasirea solutiilor tehnice potrivite si ne adaptam la situatiile concrete de pe fiecare santier.

   Ne concentram sa oferim clientilor nostrii servicii si piese de mobilier la cel mai inalt nivel, de aceea va sfatuim sa folositi produsele in scopul in care au fost create pentru a va bucura de o experienta frumoasa. 

wood-wallpaper-cracked.jpg