s_kBCJub1dwBEL-muZkD
 

Amenajări Interioare

Suntem atelier de amenajari interioare si mobilier. Produsele si amenajarile efectuate de noi sunt comandate de clienti pe baza de schite, randari sau proiecte. Nu lucram cu stocuri, de aceea exista timpi tehnici de realizare si productie. Lucrarile noastre sunt croite pe dimensiunile fiecarui proiect in parte, iar finisajele si culorile sunt alese de catre dv. pe baza sfaturilor si recomandarilor noastre. Construim reusita unui proiect pe o comunicare permanenta cu clientii nostrii.

Riflaj

Riflajele executate de noi pot fi sub forma de placare pe perete sau sub forma de perete despartitor. Gama de materiale este diversa, recomandam materialul potrivit de la proiect la proiect. In functie de designul urmarit solicitati sfatul nostru pentru cel mai bun raport cost/efect. Va punem la dispozitie exeprienta unor mesteri care si-au dedicat viata lemnului si a caror experienta este vitala pentru succesul in timp a unei amenajari sau piese de mobilier. La fel se intampla si cu solutiile de prindere si fixare. Desi exista solutii de lipire rezistente, aveti in vedere ca materialele reactioneaza diferit. Preferam intotdeuna o prindere mecanica versus adeziv.

Panou SEPARATOR

Panou realizat din MDF, traforat la CNC cu rol de separator pentru diverse spatii sau decor. Poate fi furniruit sau vopsit la cerere.

Bucatarie moderna

Putem realiza bucatarii din diverse materiale de la PAL la MDF vopsit sau lemn, combinate cu materiale moderne ca sticla, corian, HPL etc. Solutiile pentru bucatarii sunt complet personalizate. Ne putem plia pe randari si schite existente sau va facem propuneri conform experientei noastre. Cu noi veti gasi solutii pentru integrarea electrocasnicelor, precum si recomandari de design sau utilitate practica. O alta componenta importanta pentru succesul unei bucatarii sunt accesoriile de feronerie. Utilizam producatori de top din domeniu: Blum, Hafele, Hatich, etc.

Masuta machiaj

Exista o gama foarte larga de masute de machiaj ce se pot executa in atelier, atat ca design cat si ca materiale. Recomandam MDF furniruit, dar functie de buget se poate opta si pentru lemn masiv si pentru PAL. Pute integra elemente ce dau plus valoare precum geam sau metal.

Placare RIFLAJ

Riflajul tip placare este realizat din rigle din lemn masiv de tei, 30 x 40 mm prinse de un strat suport din PAL. Distanta dintre rigle: 30 mm. Prinderea in perete este mecanica si poate sustine un TV sau cuier, de ex.

Comoda TV

Doar imaginatia designerului poate fi limita pentru acest obiect important din arhitectura unui living reusit. Putem pleca de la o schita, o randare sau o imagine care v-a placut. Partea tehnica pica in sarcina noastra. Materialele sunt variate si au impact direct in efectul vizual. Lemn masiv, MDF, furnir, corian, riflaje,...gasim solutii.

Rama TV

Se poate realiza din MDF furniruit, placi e parchet lamela continua sau PAL. Scoate in evidenta monitorul TV aducand un plus de eleganta zonei unde este amplasat.

Deck

WPS este un material compozit realizat din rasina de lemn cu rasina chimica. Este foarte rezistent la apa sau razele soarelui si da un aspect placut zonei unde este amplasat.

Perete RIFLAJ

Peretele riflat este realizat din rigle din lemn compozit cu blind de tei, 40 x 80 mm. Distanta dintre rigle recomandata este 60 mm. Avantajul acestui material este ca rezista foarte bine la diferenta de temperatra, umiditate si are aspectul natural al lemnului.

Pergola

Exista o gama larga de pergole ce se pot adapta designului fiecarei locuinte. Recomandam structura puternica din lemn lamelar imbinat in dinti . Acoperis de tabla, sindrila bituminoasa sau textil

Biblioteca

Gama larga de customizare a acestui produs. Se pot realiza atat pe baza schitelor sau randarilor dv, dar va putem sfatui si noi.

Tablie pat

Se poate realiza din PAL, MDF vopsit, MDF furniruit sau lemn masiv. Putem folosi schitele sau randarile dv sau va sfatuim noi.